The Yacht Week and Waterland in Finland

The Yacht Week

By The Yacht Week

Posted on 26th February 2014

What to pack image 1 The Yacht Week ja Waterland ottavat yhdessä kesän vastaan! Nyt ravistetaan talvihorros pois - kevättalven värikkäimmät festarit ovat taas täällä! Waterland laajentuu kaksipäiväiseksi; mukana mm. Mark Knight ja Suomen kovimmat DJt! Loskaiset talvimuistot loppuvat viimeistään täällä, sillä näillä festareilla pysyy fiilis taatusti pinnalla. www.facebook.com/waterlandfinland Tähän eivät kuitenkaan juhlat lopu, vaan seuraava etappi on kesällä The Yacht Week, jossa kaveriporukkasi liittyy 50 purjeveneen venekuntaan välimerellä. "Jahtiviikolla" tapahtuu yhtä ja toista, ja bileet sen kun paranevat saarelta saarelle seilatessa! www.facebook.com/theyachtweek Sekä Waterland- että The Yacht Week -paikat viedään perinteisesti käsistä - olemme kuitenkin laittaneet sivuun pienen määrän VIP-lippuja perjantain Waterlandiin, ja The Yacht Weekille on varattu tilaa Waterland-osallistujille. The Yacht Weekilla onkin ilo tarjota 30 nopeimmalle VIP-liput perjantain Waterlandiin - ks. osallistusmisohjeet alla! Osallistumisohjeet Kerää viisi kaveria ja 1. Päivittäkää yllä oleva kuva kansikuvaksenne 2. Seuratkaa The Yacht Week ja Waterland -sivustoja Facebookissa, kutsukaa lisäksi kukin viisi kaveria mukaan sivustoille 3. Lähettäkää yhdessä viestissä kuuden hengen porukkanne yhteystiedot meille: anders@theyachtweek.com Tapaamme 30 nopeinta Waterlandissa, ja olemme osallistumisjärjestyksessä joka tapauksessa kaikkiin vastanneihin yhteydessä!

Share this post

Related posts

World Travel Magazine

3rd February 2016

Big thanks to World Travel Magazine Singapore for featuring The Yacht Week on the cover of their ...

Tatler Bystander

29th January 2016

Thanks to Tatler Bystander for capturing us throwing our Dry January out the boat at The Yacht We...

Win a Christmas Cabin in Thailand!

24th November 2015

We're offering 4 lucky pairs of friends the chance to join The Yacht Week in Thailand on our firs...

Early Christmas Present in Stockholm

13th November 2015

The festive spirit has caught on a little early at The Yacht Week and we are throwing in a free W...