The Yacht Week and Waterland in Finland

Yacht Week

By Yacht Week

Posted on 26th February 2014

What to pack image 1 The Yacht Week ja Waterland ottavat yhdessä kesän vastaan! Nyt ravistetaan talvihorros pois - kevättalven värikkäimmät festarit ovat taas täällä! Waterland laajentuu kaksipäiväiseksi; mukana mm. Mark Knight ja Suomen kovimmat DJt! Loskaiset talvimuistot loppuvat viimeistään täällä, sillä näillä festareilla pysyy fiilis taatusti pinnalla. www.facebook.com/waterlandfinland Tähän eivät kuitenkaan juhlat lopu, vaan seuraava etappi on kesällä The Yacht Week, jossa kaveriporukkasi liittyy 50 purjeveneen venekuntaan välimerellä. "Jahtiviikolla" tapahtuu yhtä ja toista, ja bileet sen kun paranevat saarelta saarelle seilatessa! www.facebook.com/theyachtweek Sekä Waterland- että The Yacht Week -paikat viedään perinteisesti käsistä - olemme kuitenkin laittaneet sivuun pienen määrän VIP-lippuja perjantain Waterlandiin, ja The Yacht Weekille on varattu tilaa Waterland-osallistujille. The Yacht Weekilla onkin ilo tarjota 30 nopeimmalle VIP-liput perjantain Waterlandiin - ks. osallistusmisohjeet alla! Osallistumisohjeet Kerää viisi kaveria ja 1. Päivittäkää yllä oleva kuva kansikuvaksenne 2. Seuratkaa The Yacht Week ja Waterland -sivustoja Facebookissa, kutsukaa lisäksi kukin viisi kaveria mukaan sivustoille 3. Lähettäkää yhdessä viestissä kuuden hengen porukkanne yhteystiedot meille: anders@theyachtweek.com Tapaamme 30 nopeinta Waterlandissa, ja olemme osallistumisjärjestyksessä joka tapauksessa kaikkiin vastanneihin yhteydessä!

Share this post

Related posts

NAVIGATE THE BEATS OF RHYTHM AND WAVES:

16th April 2024

Are you ready for a summer like no other in Croatia?Get ready to be blown away as we present to y...

Tahiti 2024 Packing List

12th March 2024

We want you to have the best experience possible, so we've put together a packing list to make su...

Celebrating the women on our waters : International Women's Day

7th March 2024

As we commemorate International Women's Day, we take a moment to shine a spotlight on the remarka...

Discover Croatia - Unveiling the Treasures of Vis Island

29th February 2024

Welcome to Vis Island, a hidden paradise tucked away in the heart of the Adriatic Sea. Steeped in...